Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Irlanda

A A A

Ambasador

 E.S. Larisa MICULEȚ,
Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar

Curriculum Vitae

Dragi vizitatori,

Vă salutăm pe pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Irlanda!

Republica Moldova și Irlanda marchează aniversarea a 23 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice. În această perioadă dialogul bilateral a cunoscut o dinamică pozitivă, iar cooperarea multilaterală a fost una fructuoasă. Relațiile dintre cele două state sunt bazate pe înțelegere și respect reciproc. Irlanda a demonstrat angajamentul său ferm de a sprijini agenda de dezvoltare și de integrare europeană a Republicii Moldova.

Ambasada promovează şi protejează interesele țării noastre şi a cetățenilor Republicii Moldova cu reședință permanentă sau temporară în Irlanda prin consolidarea și diversificarea parteneriatului moldo-irlandez, în conformitate cu normele dreptului internațional și prioritățile strategice.

Scopul acestei pagini este de a informa într-o manieră accesibilă cetățenii și prietenii țării noastre din Irlanda despre Republica Moldova, legăturile politice, economice și culturale moldo-irlandeze, activitățile Ambasadei, precum și despre serviciile consulare prestate. Pentru mai multe informații despre evoluțiile din Republica Moldova, accesați și paginile Președinției, Parlamentului și Guvernului.

Vă invităm să păstrăm legătura prin intermediul acestei platforme, opiniile și sugestiile Dumneavoastră fiind binevenite mereu.

Larisa MICULEȚ

Ambasador