Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Irlanda

A A A

Anunțuri

02/10/2020 | Anunțuri

ALERTE DE CĂLĂTORIE COVID-19

Informaţii privind accesul cetăţenilor Republicii Moldova pe teritoriul Irlandei

(Actualizat: 01.10.2020)

1. Datele din tabelul de mai jos pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a ministerului: https://bit.ly/39rMG0L ). Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice și sunt publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19” ;

2. Totodată, pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova aflați peste hotare, suplimentar la coordonatele misiunilor diplomatice și oficiilor consulare, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene are activat un Centru de Apel , care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau din străinătate la: +373 22 788 722 . Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului...

13/03/2020 | Anunțuri

Guvernul irlandez a dispus următoarele restricții care intră în vigoare pe întreg teritoriul Irlandei incepând cu data de 13 martie 2020 și până duminică 29 martie:

 • Școlile, colegiile și instituțiile preșcolare vor fi închise;

 • Adunările masive în spațiile interioare de 100 sau mai multe persoane, iar adunările în masă în aer liber de peste 500 de persoane urmează a fi anulate;

 • Toate instituțiile culturale administrate de stat se vor închide;

 • Transportul public va continua să fie accesibil;

 • Magazinele vor rămâne deschise, iar rețelele de distribuire și furnizare a produselor nu vor avea întreruperi;

 • Restaurantele, cafenelele și alte întreprinderi pot rămâne deschise, dar ar trebui să analizeze modalități prin care pot implementa sfaturile de sănătate publică privind distanțarea socială;

 • În mod general, în afara muncii, cetățenilor li se recomandă reducerea interacțiunilor sociale pe cât posibil.

...

08/10/2019 | Anunțuri

Stimați cetățeni ai Republicii Moldova,

Vă informăm că, la 20 octombrie 2019 vor avea loc alegeri parlamentare noi în cadrul circumscripției electorale uninominale nr. 50 – la vest de Republica Moldova. Cu această ocazie pe teritoriul Irlandei vor fi deschise 3 secții de votare și anume:

 1. Or. Dublin BESV nr. 50/49 - sediul Ambasadei, 2 Upper Mount Street, Dublin 2
 2. Or. Dublin BESV nr. 50/50 - Unit 3 Griffeen Centre, Lucan, Co Dublin
 3. Or. Limerick BESV nr. 50/51 – Limerick Strand Hotel, Henihan Suite, et. 6, Ennis Road, Limerick

Toate secțiile de votare vor funcționa în intervalul de timp 07:00 - 21:00, ora locală.

Totodată atragem atenția Dvs. asupra faptului că, cetățenii Republicii Moldova își vor putea exercita dreptul la vot în baza unuia dintre următoarele acte de identitate:

 • Pașaportul cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv cu termen de valabilitate expirat;
 • Buletinul de identitate al cetățeanului Republicii Moldova, doar în curs de valabilitate;
 • Livretul de marinar.

Actualizări periodice cu privire la procesul electoral vor fi publicate pe această pagină, Vă rugăm să ne urmăriți.

07/10/2019 | Anunțuri

Stimați concetățeni,

Vă aducem la cunoștință despre instituirea programului de audiență a șefului misiunii diplomatice de la Dublin cu cetățenii moldoveni stabiliți în Irlanda. Audiențele vor fi organizate lunar, în cea de-a doua zi de luni între orele 13.00-16.00, în baza programărilor prealabile, în sediul ambasadei pe adresa 2 Upper Mount street, Dublin 2.

Cetățenii interesați pot să se înregistreze pentru o audiență prin email la adresa dublin@mfa.gov.md sau apelând numărul de telefon 1 555 4365.

19/08/2019 | Anunțuri

Stimați cetățeni ai Republicii Moldova,

Vă aducem la cunoștință că începând de astazi, 19.08.2019, Ambasada Republicii Moldova la Dublin, demarează activitatea cu publicul,care presupune prestarea întregii game de servicii consulare.

În acest sens, Vă informăm că toate serviciile consulare vor fi oferite în baza unei programării prealabile,care poate fi obținută la adresa e-mail consul.dublin@mfa.gov.md .

Programulde activitate cu publicul al Secției consulare a Ambasadeieste în zilelede luni, marți, miercuri și joi între orele 09.00 – 13.00.

La fel, prin intermediul poştei electronice consul.dublin@mfa.gov.md , vor fi acordate consultații consulare.

Apelurile telefonice vor fi preluate de luni până joi,în intervalul orelor 14.00-16.00, la numărul de telefon 015153444.

Echipa Ambasadei Republicii Moldova la Dublin